1 dec. 2014

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sărbătorit 1 decembrie prin acțiunea „De 1 Decembrie, Zâmbește!”
Luni, 1 decembrie, în Piața Unirii, a avut loc acțiunea „De 1 Decembrie, Zâmbește!”, acțiune derulată de Asociația Tinerilor pentru România în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Vrancea.
Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sărbătorit Ziua Națională a României prin această activitate, ce a avut ca scop promovarea valorilor românești și a patriotismului, a mândriei de a fi român. Acțiunea a constat în realizarea unor poze trecătorilor împreună cu steagul României, iar locuitorii Focșaniului au fost foarte receptivi, pozând în număr foarte mare.

„ Activitatea de 1 decembrie, a fost primul proiect derulat de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea , proiect care pot spune că a fost un real succes având in vedere ca au fost implicați peste 50 de elevi, atât voluntari cât și membri ai organizației. Tinerii au transmis locuitorilor din Focșani sentimentul de patriotism, sărbătorind un eveniment cu tradiție, important atât pentru comunitatea vrânceană, cât și pentru întreaga Românie. Ne dorim ca această acțiune să-și păstreze continuitatea, fiind la a doua ediție in Focșani”, declară Lupu-Leica Melisa, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.Pe această cale, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea dorește să transmită „La mulți ani!” tuturor românilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!