21 mar. 2015

Balul Balurilor 2015Vineri, 20 martie, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” a avut loc ediția 2015 a Balului Balurilor Bobocilor, unul dintre evenimentele de amploare organizate de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, încă din 2010.

Anul acesta balul a avut o tema, aceasta fiind „foclor românesc”. Evenimentul a fost prezentat de Melisa Lupu-Leica, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și de Alexandru Ștefanuț Munteanu.

Juriul a fost compus din 5 membri: inspectorii Ion Ionașcu și Marinela Oprea, Valentin Panaite( Rix Cafe),Marius Ilie(DIY), Irina Cîmpeanu(Allure).

În competiția pentru titlurile de Miss și Mister s-au înscris opt perechi, reprezentând:Colegiul Național „Al.I.Cuza”, Colegiul Național „Unirea”,  Liceul Pedagogic „Spiru Haret”,  Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”,  Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud , Colegiul Economic “Mihail Kogalniceanu”, Liceul Tehnologic „G.G.Longinescu”.

De asemenea, pe scenă au mai urcat și elevi vrânceni talentați, care au încântat publicul cu momente de dans, teatru și muzică.

Participanții au încercat să impresioneze juriul și să-l convingă că merită titlul de Miss și Mister Balul Balurilor Bobocilor prin patru probe. Prima a constat în mersul de zi, participanții defilând în aplauzele și aclamațiile spectatorilor. La cea de-a doua probă, cea de perspicacitate, fiecare pereche a extras patru cuvinte cu care au construit fraze logice și care mai de care mai creativă. În cadrul probei de originalitate participanții au impresionat prin momente de dans, iar la final, în cadrul celei de-a patra probe, mersul de seara, aceștia au defilat pe scenă dând dovadă de stil, eleganță, tact.

Marii câștigători ai titlurilor de Miss și Mister Balul Balurilor Bobocilor au fost elevi ai Colegiului Național „Unirea” Cristina Voinea și Alex Bosoiu , locul al II-lea fiind ocupat de reprezentanții Colegiul Național „Al.I.Cuza”: Luiza Nedelcu și Teodor Marcu, iar locul al III-lea de  Liceul Pedagogic „Spiru Haret”: Alexandra Dumitru și Robert Cocuz.


Consiliul Județean al Elevilor mulțumește atât spectatorilor pentru atmosfera creată, cât și sponsorilor evenimentului care au făcut posibilă organizarea acestuia: Salon Nicole’s, Casa de Moda Nausica, Salon Allure, Digital Foto Center, RIX Cafe, Oriflame,  Do It Yourself by Marius Ilie, Dan Murgeanu, Axel Security, Casa de Moda Valentina, Corso Cafe, daShop, Frizeria La Atelier, Flori si Cadouri și nu în ultimul rând, Soho The Cathderal , care a oferit invitații atât organizatorilor și participanților, cât și celor prezenți în sală.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!