9 mai 2015

CJE Vrancea a participat la Târgul Ofertelor Şcolare

În data de 9 mai, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a fost prezent la Târgul Ofertelor Școlare, ce s-a desfășurat în Piața Unirii din Municipiul Focșani.Acest eveniment constă în amplasarea unui stand de către elevii și profesorii fiecărui liceu, aceștia prezentându-și ofertele educaționale pentru cei interesați.

Pentru a promova această structură, membrii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea au avut un stand bine organizat și au împărțit flyere, bomboane. Aceștia au discutat cu oamenii despre ce reprezintă această inițiativă, ce impact are asupra elevilor, cât și despre activitățile desfășurate pe parcusul acestui mandat. Adulții s-au arătat interesați și au apreciat munca depusă pentru a face auzită vocea elevilor, iar adolescenții au fost încântați și au cerut mai multe detalii despre cum se pot implica.

                                  

În concluzie, această acțiune a reprezentat atât o modalitate de promovare, cât și o campanie de informare a elevilor cu privire la structura și activitatea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!