5 mai 2015

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a organizat Conferința „Dezvoltare si Reprezentativitate în context CNE”În perioada 30 aprilie-3 mai, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a organizat Conferința „Dezvoltare și Reprezentativitate în context CNE”. Întâlnirea a reunit peste 30 de elevi, membri ai Biroul Executiv CNE, dar și ai Biroului de Presa.

Deschiderea a avut loc vineri, 1 mai, la ora 10:00 în sala mică a Ateneului Popular “Maior Gheorghe Pastia” Focşani.


În aceeaşi zi cu deschiderea oficială, Biroul de Presa a simulat o conferință de presă si o emisiune TV, care i-a ajutat să își pună în practică abilitățile. Ordinea de zi a Biroului Executiv a cuprins o dezbatere pe baza reacordării dreptului de a vota în Consiliile de Administrație a reprezentanților elevilor din licee.A doua zi a fost împărțită în trei ședințe de lucru ale Biroului Executiv și în trei workshopuri de team building pentru Biroul de Presă ce au fost facilitate de profesorul formator CNE Teodora Bentz, de Cristian Tanase, președinte ATPR și de Andrei Sbârnea, Director al departamentului Cultură, educație și programe școlare . Seara la Colegiul Național „Al.I.Cuza” a avut loc închiderea oficială, unde s-au înmânat diplomele.

Conferința „Dezvoltare și Reprezentativitate în context CNE” organizată de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a decurs cu succes, întrucat a oferit oportunitatea de a solidifica echipa Biroului de Presa și de a susține ședințele de lucru ale Biroului Executiv. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!