9 apr. 2015

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea au ajutat la organizarea Concursul Național pentru Elevi Deficienți de Auz, ediția a V-a

În perioada 13 martie -02 aprilie 2015, membrii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, împreună cu reprezentanții Consiliilor Școlare ale Elevilor din județ au ajutat la strângerea unor jucării pentru tinerii participanți la Concursul Național pentru Elevi Deficienți de Auz, ediția a V-a.


Concursul Național pentru Elevi Deficienți de Auz, ediția a V-a, s-a desfășurat în perioada 6-8 aprilie 2015, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani, județul Vrancea.

Membrii Consiliului Județean al Elevilor au desfășurat următoarele activități în cadrul acestui Concurs Național: au fost prezenți la deschiderea oficială, ce a avut loc în data de 6 aprilie 2015 la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, Focșani, au asitat la premierea participanților și au oferit fiecărui copil câte un premiu.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea mulțumește tuturor celor care au oferit ajutor în realizarea acestor activități de voluntariat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!