15 iun. 2015

Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea a fost prezent la “Festivalul Naţional de Film pentru Nevăzători”

Duminică, 14 iunie, Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea a fost prezent la “Festivalul Naţional de Film pentru Nevăzători”, ce a avut loc la Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia”, fiind organizat de Fundaţia Cartea Călătoare, cu sprijinul Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” şi a Clubului Rotary Varana Focşani. Activitatea a constat în proiectarea unui film, special adaptat pentru a putea fi urmărit şi de persoane cu deficienţe de vedere, acesta numindu-se „Dupa dealuri”. Cei prezenţi au putut urmări filmul cu ajutorul unor căşti, în care le era povestită acţiunea filmului.


Membrii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea au fost prezenţi în calitate de voluntari, îndrumând persoanele cu deficiențe de vedere către scaune şi împărţindu-le căştile special adaptate.


În final, spectatorii, ajutați de voluntari au trebuit să completeze un chestionar de feedback, despre acțiunea modul de organizare al evenimentului.


Organizaţia noastră se bucură că a putut fi prezentă la o astfel de activitate şi că, în cadrul acesteia, au participat doi voluntari, Murariu Alişan şi Angheluţă Carla, alături de Andrei Sbârnea, în calitate de senior.

Felicitări doamnei Gabriela Dima şi echipei Fundaţiei Cartea Călătoare pentru iniţiativă!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!