4 oct. 2015

CJE Vrancea a participat la „Promenada Inimilor”Sâmbătă, 3 octombrie, în Piața Unirii din Focșani, s-a dat startul crosului „Promenada Inimilor”, proiect lansat în municipiul vrâncean de către Fundația Română a Inimii în parteneriat cu Clubul Rotary Varana Focșani, Consiliul Local al Municipiului Focșani, Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Județean al Elevilor Vrancea.Inițiativa a venit ca un răspuns la sărbătorirea, la nivel internațional, a Zilei Inimii, provocând locuitorii orasului de toate vârstele la un cros și dându-le un impuls pentru a-și schimba stilul de viață într-un stil cât mai activ, mai sănătos. Astfel, scopul proiectului este prevenția bolilor cardiovasculare prin mișcare consecventă.
Aproximativ 300 de persoane au fost prezente la activitae, unde a avut loc o triadă de activităţi fizice îndrăgite: ciclism, alergare şi marş., Startul a fost dat în Piaţa Unirii şi va continua pe Strada Republicii, StradaCuzaVodă, Bulevardul Brăilei, Parcul Schuman şi Parcul Central.
Consiliul Județean al Elevilor Vrancea susține atât continuitatea acestui proiect, cât și alte proiecte ce au ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și consideră impactul acestei inițiative un real succes și benefic comunității. De asemenea, organizația mulțumește tuturor partenerilor pentru implicare: Fundația Română a Inimii, Clubul Rotary Varana Focșani, Consiliul Local al Municipiului Focșan și Primăria Municipiului Focșani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!