1 dec. 2015

Se deschid înscrierile pentru ”Cicero, arta oratorului”!

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea deschide înscrierile pentru cel mai așteptat concurs județean de oratorie, ”Cicero, arta oratorului”! 


Pornind de la citatul:”Căci nu există niciun lucru aseamănător altuia pe cât suntem noi toți oamenii asemănători între noi, unul cu celălalt. Si dacă degradarea moravurilor si diversitatea părerilor ne-ar aduce sufletele noastre unde doresc ele din pricina slăbiciunii acestora, niciun om n-ar fi atât de asemănător cu sine pe cât sunt toți tuturor. Si astfel, omul este definit ca o ființă în toate.”, vom comemora existența celui mai mare orator, Cicero, cu ajutorul discursurilor pregătite de participanți, discurs care va avea între 3 și 6 minute. Pentru a avea o atmosferă cât mai ”antică”, reprezentanții elevilor și-au dorit mult ca tot decorul să inspire o perioadă bine cunoscută a istoriei romanice, așadar și costumația acestora va fi aparte. Pe lângă discursuri, cât timp juriul va delibera, vor urma multe alte surprize pentru toți doritorii care vor fi așteptați duminică, la ora 17:00, în sala de festivități a Colegiului Național ”Unirea”.

Înscrierile se fac până la data de 4 decembrie, ora 23:59, la adresele cje_vrancea@yahoo.com/marianignat25@gmail.com sau la numerele de telefon 0784597558/0761289553. Pentru mai multe detalii accesați pagina CJE-ului sau evenimentul :
https://www.facebook.com/events/759624334181662/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!