18 dec. 2015

Moșul și voluntarii!

Cu ocazia sărbătorilor care se apropie cu repeziciune, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a dorit să implementeze un proiect care să aducă căldură în sufletele copiilor și zâmbete pe chipurile acestora. 
Astfel, în data de 10 decembrie, dorințele a 100 de fete și băieți de la Școala nr.2 Străoane au ajuns la membrii CJE sub forma unor scrisori redactate de către aceștia și adresate Moșului.

Numeroși elevi, atât din Focșani, cât și din Adjud și Panciu, au fost încântați să devină Moș Crăciun pentru unul dintre copii. 
Scrisorile au fost repartizate cu promptitudine, consiliul primind un adevărat sprijin de la echipa Rotaract Varana Focşani.
  A venit și ziua cea mare, ziua de 17 decembrie, în care ajutoarele Moșului, sub forma Consiliului Județean și a voluntarilor, au mers și au împărțit darurile copiilor nerăbdători. Toate orele nedormite și obstacolele care au apărut în cale au fost uitate în clipa în care primul copil a primit cadoul mult dorit, ne-a mulțumit și a plecat cu zâmbetul pe buze. Satisfacția și bucuria copiilor a făcut ca tot efortul depus să merite, ba chiar au reprezentat un minunat cadou oferit de micuți celor din CJE și voluntarilor.
Vrem să mulțumim tuturor celor care au ajutat la acest proiect, de la voluntari, până la donatori, fără de care nu am fi putut desfășura acest proiect.


Datorită faptului că aceasta este doar prima parte a proiectului ”Dar din dar se face rai”, a doua se va desfășura mâine, 19 decembrie, în Piața Unirii, unde toți doritorii, alături de consiliu și de voluntari, vor împodobi bradul și vor cânta colinde.
Sperăm că spiritul Crăciunului să adune cât mai multă lume!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!