10 dec. 2016

„Cicero, arta oratorului”-a doua ediție

„CICERO, ARTA ORATORULUI”-10 DECEMBRIE 2016

Pe data de 7 decembrie, sărbătorim unul dintre cei mai mari oratori care au existat, Cicero, cât și arta ce promovează vorbitul în public și abilitățile de orator ale fiecăruia! Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a organizat a doua ediție a concursului județean de oratorie  „Cicero, arta oratorului!". 
A doua ediție a concursului s-a desfășurat în data de 10 decembrie, la Colegiul Național "Unirea". Concurenții și-au putut prezenta discursul atât în fața publicului, cât și în fața juriului, fiind structurat cu argumente bine pregătite, pe baza citatului dat în prealabil: „Dacă nu ne e rușine să o gândim, n-ar trebui să ne fie rușine să o spunem.”-Marcus Tullius CiceroÎntrucât CJE promovează corectitudinea și  dorește să realizeze evenimente pentru comunitate și pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, acest concurs a fost jurizat de trei profesori, anume: prof. Aurica Nedelcu, prof. Florin Balasoglu și prof. Pompilia Bărbosu, cărora le mulțumim pentru prezență, pentru jurizarea corectă, pentru disponibilitate cât și pentru vorbele sincere oferite de aceștia la finalul concursului de oratorie. Cei ce și-au prezentat discursul au fost premiați pe măsura performanței, astfel locul III obținut de Toma Teodor, locul II de Grigore Valentina Gabriela.Trofeul merge anul acesta la Iordachescu Alex, obținând locul I, iar ceilalți au primit diplome de participare. Locul special a fost obținut de Păun Andreea pentru discursul ei ce a impresionat publicului. Sperăm ca sunt mândri și bucuroși de rezultatele obținute și îi așteptam și la viitoarele ediții! 
Pe lângă discursurile prezentate, CJE a adus în scena și câteva momente artistice, pentru a îi bucura pe spectatori, momente precum: un monolog recitat de Neagu Giani și un moment muzical al Andreei Păun și al Atenei  Maria. 
CJE le mulțumește celor prezenți, juraților și mai ales celor care au participat și îi așteptăm și pe restul la viitoarea ediție a concursului de oratorie, "Cicero,arta oratoriului "!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!