12 dec. 2016

„Dar din Dar se face Rai!”- a doua ediție

Dar din Dar se face Rai! 


Mai știi bucuria pe care o aveai când te gândeai la momentele în care venea Moș Crăciun? Dar te-ai gândit vreodată cât de bucuros e Moș Crăciun în momentul în care aduce darurile copiilor din întreaga lume?
Asemenea proiectului de anul trecut, CJE a decis să continue cu a doua ediție! Scopul proiectului este acela de a fi, cine vrea, Moș Crăciun pentru o zi!

Dacă îți dorești să faci și tu un copil fericit și să îi îndeplinești dorința ,atunci CJE îți oferă șansa să primești o scrisoare de la un copil fără posibilități, iar tu să îi dăruiești lucrul pe care și-l dorește ! În momentul de față avem zeci de scrisori și numărul lor crește, deoarece această perioadă este dedicată sentimentelor frumoase și a minunilor care se întâmplă!

Termenul limită este de 20 Decembrie, iar pentru toate informațiile de care aveți nevoie, puteți apela cu încredere la: 0761141865 sau 0767823211, pe e-mailul cje_vrancea@yahoo.com , dar și la membrii CJE. După ce ne vei contacta, noi o să îți dăm o scrisoare, pentru a o implementa!

Gândește-te cum este să fii tu Moș Crăciun pentru cineva, cum este să îndeplinești o dorința unui suflet tânăr și să înveți ce înseamnă spiritul Crăciunul, făcând ceva diferit anul acesta!
Haide să celebrăm frumos aceasta sărbătoare!
Haideți să fim uniți și implicați !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!