12 dec. 2016

„Moș Nicolae pentru fiecare”-a doua ediție

„Moș Nicolae pentru fiecare”-a doua ediție, 12 decembrie 2016Tinerii implicați din CJE împart fericire si cadouri de Sărbători! În ziua de 12 decembrie, CJE Vrancea cât si voluntarii acestora au venit la cea de a 2 ediție a proiectului "Moș Nicolae pentru fiecare!", proiect prin care acești tineri, din timpul pe care il au, își doresc sa facă fericiți pe cei ce au nevoie de un zâmbet și de un timp alături de oameni deschiși spre cunoaștere! Proiectul inițiat anul trecut, a continuat cu o noua ediție, scopul fiind de a împarți  cadouri pentru copiii dintr-un centru de plasament și de a petrece o zi cu ei, învățându-i câteva taine pentru viitor.


Membrii din CJE au avut șansa sa ii cunoască pe tinerii de acolo, să petreacă timpul împreuna și să petreacă momente frumoase alături de ei. Mâncare, cadouri și oameni frumoși, plini de optimism au fost cele ce au făcut ca după-amiaza să fie plină de armonie! CJE, pe lângă cadourile și gustările aduse (achiziționate din banii donați de la licee) a venit și cu jocuri de cunoaștere, jocuri și exerciții de dezvoltare personală care au promovat spiritul de echipa, vorbitul în public și cunoașterea celor din jur cât și autocunoașterea! În urma acestor jocuri, tinerii au legat prietenii, au învățat lucruri noi, care sperăm să îi ajute în luarea deciziilor ce privesc viitorul lor! 
Am avut parte la final de un moment muzical, care ne-a amintit de copilărie cât și de spiritul Crăciunului! Feedbackul a fost unul pozitiv care a demonstrat faptul ca exista dorința, implicare, și inițiativa de a schimba! Datorită entuziasmului și a intențiilor bune pe care le-au avut cei ce au venit, au marcat ziua aceasta printr-un mesaj pe care ar trebui sa il realizam zilnic: "cel mai important lucru este sa fii fericit și sa lupți pentru visurile tale!”  Le mulțumim tutor celor care au luat parte la acest proiect, care au dat dovada de inițiativa și devotament! În special liceelor, Colegiul Național ”Unirea”, Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, Colegiul Economic ”Mihail Kogalniceanu”, Liceul Pedagogic ”Spiru Haret”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic Odobești, Liceul Tehnic "G.G. Longinescu", Colegiul Tehnic "Valeriu D.Cotea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!