13 dec. 2016

Spectacol Caritabil de Crăciun!


Spectacol Caritabil de Crăciun!-21.12.2016, ora 18 00, Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”


Dragi elevi vrânceni, CJE continuă proiectele de sărbători și vă invită la spectacolul organizat de noi, caritabil de Crăciun!

Vă invităm pe 21 decembrie, ora 18:00 la Ateneul Popular "Maior Gh. Pastia", să petrecem magia sărbătorilor de iarnă, alături de CJE și de talentații noștri elevi vrânceni!

În cadrul acestui spectacol de Crăciun, vom avea parte de voie bună, surprize, multe momente artistice și amintiri frumoase alături de ceilalți care, asemenea ție, își doresc să se bucure de magia evenimentelor de iarnă!

CJE susține și promovează tinerele talente, iar noi suntem încă in căutare de momente!

Dacă ai un talent și vrei sa ne faci cadou o reprezentație și să te afirmi in fața publicului, indiferent dacă e muzică, dans, teatru, te așteptăm plin de energie pozitivă, să te înscrii pe mailul CJE sau să iei legătura cu membrii CJE și te așteptăm la audiții!

De asemea, așa cum am precizat, spectacolul acesta este caritabil, întrucât cei ce își doresc să participe sunt rugați sa achiziționeze un bilet în valoare de 10 lei, bani ce vor fi donați pentru a putea oferi și altor persoane fără posibilități un Crăciun frumos!Vino la spectacolul nostru, să te încarci cu voie bună, să susținem tinerele talente și să dăm dovadă de unitate intre tineri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!