Noaptea Verde a Teatrului în Focșani!

Se spune că membrii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea au fost parteneri în cadrul unui eveniment îndrăgit de cetățenii vrânceni, având în vedere faptul că promovează arta îmbinată cu distracția şi cultura.

Este vorba despre Noaptea Verde a Teatrului- ediția a II-a, care a avut loc pe 31 martie, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” şi care a strâns peste 400 de persoane interesate de teatrul în cea mai pură variantă a sa: în fața unui auditoriu prezent cu sufletul, având ca rechizită pasiunea şi plăcerea de a fi pe scenă, împachetate cu grijă în scenetă, pentru ca publicului să-i fie transmise emoțiile necenzurate ale artiştilor.
 Programul evenimentului a debutat cu piesa de teatru „Iluzii”, interpretată de Godot Cafe Teatru, urmată de un concert live, ținut de Simona Delegeanu, Trilogia Belgrădeană interpretată de Trupa de Teatru Brainstorming, iar la final s-a realizat proiecția filmului Tibi. De la sclipici, poze, până la crearea unei legături între toți participanții, în aer s-a simțit o atmosferă caldă, vie, o trepidație amețitoare. Organizatorii îi invită pe cei care au plecat cu un bagaj de informații în plus şi cu dorința de a mai fi de față la o conexiune interumană, să participe la Festivalul Verde la Teatru, ce va avea loc în luna august al acestui an.
© 2011 Consiliul Județean al Elevilor Vrancea
Noaptea Verde a Teatrului în Focșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *